Excelență în educație – afirmare la locul de muncă

Societatea în care trăim astăzi se dezvoltă într-un ritm alert, iar cunoștințele și abilitățile cerute tinerilor specialiști sunt în continuă schimbare. O societate integră și prosperă are nevoie de excelență.

Deviza tuturor celor care îşi desfăşoară activitatea în liceul de pe coline este: NIHIL MAGNUM SINE ARDORE! 

(Nimic măreţ nu se poate realiza fără pasiune!)

Excelența trebuie susținută în toate domeniile, mai ales în educație. O societate este, până la urmă, la fel ca o echipă, care câștigă dacă fiecare își găsește zona de expertiză și excelență, dacă fiecare este încurajat să crească și este motivat să fie cât mai bun în ceea ce face.


Pentru a reuși să se afirme la locul de muncă și a ține pasul schimbărilor, tinerii au nevoie să înțeleagă ce le place să facă cu adevărat și care este vocația lor în viață.

Valoarea școlii este de a educa tinerii în spiritul societății în care dorim să trăim, o societate care promovează munca și performanța, în care contează valoarea fiecărei persoane și care are grijă ca nici un copil să nu piardă șansele pe care i le conferă talentul.

Și în cadrul Liceului Tehnologic Tășnad se pune accent pe învățământul profesional, astfel avem două specializări lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, respectiv sudor  atât la secția română cât și secția maghiară.

De asemenea avem o colaborare foarte bună cu operatorul economic Sfl Technologies Tășnad, care asigură elevilor școlii profesionale spațiul adecvat și dotat pentru buna desfașurare a stagiilor de pregătire practică, echipament de muncă gratuit alături de  posibilitatea angajării la finalizarea studiilor.