Schimbam societatea evoluând și învățând meserie

Elevii școlii profesionale de la Liceul Tehnologic Tășnad au participat la prima ediţie a unui concurs internaţional de sudură destinat elevilor care frecventează învăţământul profesional, ce  a avut loc în data de 25 mai 2019 în Carei. Concursul, intitulat „Împreună învăţăm meserie”, a fost organizat de către Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu din Carei, în colaborare cu firma Steiger SRL.

La concursul internaţional, care s-a desfăşurat la sediul firmei Steiger SRL, au participat elevi de la Liceul Tehnologic Simion Bărnuţiu Carei, Liceul Tehnologic Tăşnad, Liceul Tehnologc Anghel Saligny Turţ şi de la Szakkepzesi Centrum Deri Miksa Szakgimnazium Szakkozepiskola es Kollegium din Mateszalka (Ungaria). Sub supravegherea cadrelor didactice şi a specialiştilor firmei Steiger, elevii s-au întrecut în cadrul a două probe de sudură.

În urma jurizării, elevii de la Liceul Tehnologic din Tășnad au luat următoarele premii:

Premiul al III-lea – elevul Tompe Istvan de la Liceul Tehnologc Tăşnad, profesori coordonatori Sabo Emil şi Gheorghioi Ioan;

Menţiune 2 – eleva Balog Renata de la Liceul Tehnologic Tăşnad, profesori coordonatori Sabo Emil şi Szabo Marta;

Festivitatea de premiere a avut loc la sediul firmei Steiger. Pe lângă diplome, toţi elevii au primit premii oferite de firma care a găzduit concursul. Premiile au fost înmânate de către directorul Liceului Tehnologic Simion Bărnuţiu, Emeric Gindele, directorul adjunct Mircea Terheş şi inginerul Prodan din partea firmei Steiger.

Ce suntem…!? Suntem o şcoală performantă, datorită elevilor, suntem un colectiv a cărui principală calitate este dorinţa de foarte bine materializată prin muncă, printr-o muncă asiduă, dăruită idealurilor de performanţă; suntem elevii care ştiu ce vor de la viitor şi se pregătesc în acest scop; suntem simbolul corectitudinii şi dăruirii profesionale; suntem noi, Liceul Tehnologic Tășnad.

Ce vom fi…!? Vom fi viitorul aşa cum îl visăm; vom fi cei ce vor semăna în continuare educaţia bunului simţ, al toleranței și al iubirii față de semeni şi al dorinţei de foarte bine. Ne aflăm pe direcţia cea bună pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus. Suntem conştienţi că ne aflăm pe un drum ascendent spre perfecţionarea procesului de învăţămînt, ca rezultat al acţiunilor convergente ce vor avea la îndemână trei elemente esenţiale: copii, elevii, părinţii şi comunitate, dorim calitate în tot ceea ce întreprindem, ca o garanţie a durabilităţii realizării scopului propus.