Evenimente 2015-2016


Săptămâna Școala altfel

18 aprilie 2016, Excursie la Meziad și Peștera cu Cristale.

944842_1028151360611318_5512871008201978979_n

 

 

 

 

22 aprilie 2016, Săptămâna Scoala altfel s-a încheiat așa cum a început : cu o excursie.
De data aceasta, elevii Liceului Tehnologic Tășnad au vizitat în Cluj Napoca:

  • Facultatea de Mecanica – Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca,
  • Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării -Universitatea Babeș- Bolyai
  • încheind o zi interesanta cu o adevărată desfătare pentru ochi și suflet la Grădina Botanică.

cluj 2016 scoala altfel 1cluj 2016 scoala altfel 2cluj 2016 scoala altfel 3

cluj 2016 scoala altfel 4cluj 2016 scoala altfel 5cluj 2016 scoala altfel 6


Spectacol festiv de Ziua Națională a României

Vineri, 27 noiembrie 2015, ora 12.00, sub genericul ”Marea Unire de la 1 Decembrie 1918”, elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic din Tășnad au organizat la Casa de Cultură Orășenească un spectacol dedicat Zilei Naționale a României.

DSC00633

DSC00646DSC00635

 

 

 

 

Actualitatea sătmăreană


BALUL BOBOCILOR 2015, TĂȘNAD

bal5Vineri, 6 noiembrie, a fost mare spectacol! Ca în fiecare toamnă, elevi, profesori, părinți sau, pur si simplu, spectatori vin cu mic cu mare în Sala de spectacol Unirea pentru a-i susține și a-i apaluda pe bobocii liceului care participă la concursul Miss și Mister Boboc.

Tema balului din acest an a fost una…dulce: „SWEET PROM”, că tot e la modă să vorbim englezește! Mai pe românește, Balul Dulce. Decorul, desprins parcă din Disneyland, a fost realizat de Marius Varga („Șeful” echipei de scenografi), împreună cu Cristi Costin și Imola Herskovics.

Organizatorii, clasele a XI a A și C, s-au mobilizat cu o lună înainte și au făcut un plan minuțios de acțiune. Căutarea sponsorilor, repetiții. Procurarea materialelor pentru decor, repetitii. Drum la Satu Mare și Carei, repetiții. Și să nu uităm că trebuia să fie prezenți și la ore, să mai dea câte un test, să se mai și pregătească pentru a doua zi.

Mi-au mărturisit că au rămas ei inșiși surprinși de capacitatea lor de a face atât de multe lucruri deodată.

Și când toate cele au fost pregătite, a început spectacolul! Participare numeroasă din partea bobocilor, 8 boboace și 7 boboci, un juriu format din profesori, reprezentanți ai sponsorilor și elevi și mulți, mulți spectatori, iată cum a început seara de vineri. Bobocii au trecut prin probele de foc ale concursului pentru titlul de Miss și Mister Boboc. Au impresionat publicul cu ținuta lor dezinvoltă, cu talentul lor la dans și muzică. Am apreciat ținutele lor…sweet la proba de creativitate și ne-am distrat copios la proba surpriză. Spectacolul a fost completat de prestația cu totul deosebită a unui tânăr violonist , Denis Szanto, de dansul irlandez al micuților și talentaților elevi de la școala din Santău. Organizatorii și-au demonstrat talentul actoricesc în sceneta comică Zoom-Zet TV și abilitățile de dansatori în savurosul rock and roll „Candy Man”, un dans plin de culoare a cărui coregrafie a fost gândită de Naty, fosta mea elevă care ne-a ajutat mult cu ideile ei în realizarea spectacolului.

Cireasa de pe tort a fost recitalul lui Aldo Blaga și a lui Tzika Sax, doi cunoscuți artiști pentru publicul tășnădean care a avut ocazia să-i vadă și să-i audă tot cu ocazia unui bal al bobocilor.

Finalul a fost apoteotic: lumini, muzică, confeti și…învingătorii.

Cine au fost ei? Toți, absolut toți bobocii au fost învingători.

Bravo tuturor!

Prof. Dorina Mitracska